Állatvilág net közösség

kozosseg.Allatvilag.net - Nonprofit innováció az állatokért!
Felhasználási feltételek

A felhasználási feltételek módosításának lehetősége

Az ÁllatVilág.Net fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával – azaz az ÁllatVilág.Net szolgáltatásaiba történő belépéssel - elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

Felhasználói magatartás

Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedik, a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, a felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.
Az ÁllatVilág.Net fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, tartalmakat akik/amik a felhasználási feltételeket megsértik.

Tartalom
Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit az ÁllatVilág.Net rendszerén belül elhelyez vagy az ÁllatVilág.Net felületén megjelenít, ideértve a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, személyes üzeneteket és közzétett tartalmakat – és bármely tartalom következményeit is.

Az ÁllatVilág.Net automatikusan nem ellenőrzi a felhasználók által közzétett tartalmakat és ÁllatVilág.Net nem felelős a továbbított információért.


ÁllatVilág.Net

© 2010 Állatvilág net közösség     Felhasználási feltételek     Adatvédelem     Súgóközpont